ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد

آمریکا: روابط ما با عربستان به طور گسترده‌ای تغییر کرده است

آمریکا: روابط ما با عربستان به طور گسترده‌ای تغییر کرده است سفیر آمریکا در سازمان ملل اعلام کرد روابط واشنگتن و ریاض مانند گذشته نخواهد بود.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۷ - ۱۲ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 02
کد خبر: ۷۹۴۴۲

به گزارش راهبرد معاصر «لیندا توماس گرینفیلد» نماینده آمریکا در سازمان ملل، در اظهاراتی به قتل «جمال خاشقجی» روزنامه‌نگار مخالف سعودی، واکنش نشان داد.

گرینفیلد در بخشی از سخنان خود گفت: «روابط ما با عربستان دیگر به شکل گذشته نیست و به طور گسترده‌ای تغییر کرده است. بایدن به طور کامل توضیح داد که قاتلان خاشقجی متحمل مسئولیت کار خود خواهند شد.»

جمعه هفته گذشته، دولت جدید آمریکا به ریاست جمهوری «جو بایدن» گزارش اطلاعاتی قتل خاشقجی را از حالت طبقه بندی خارج کرد. در این گزارش افشا شد که «محمد بن سلمان» ولیعهد سعودی، به شکل مستقیم دستور قتل جمال خاشقجی را صادر کرده است.

پیشتر «اگنس کالامار» گزارشگر سازمان ملل در واکنش به گزارش قتل خاشقجی، با اعلام اینکه آنچه اعلام شده بسیار اندک است، آن را «ناامید کننده» خواند.

«عبدالله المعلمی» نماینده عربستان سعودی در سازمان ملل، نیز مدعی شد که در گزارش سیا در مورد ترور جمال خاشقجی «هیچ مدرکی مبنی بر دست داشتن محمد بن سلمان در این ترور وجود ندارد.»

باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار